Mesna zajednica Sefkerin: BETONIRANJE TROTOARA U CENTRU SEFKERINA

22/09/2016

BETONIRANJE TROTOARA U CENTRU SEFKERINA
Sefkerin, 22. septembar 2016;
U centru Sefkerina, u ulici Oslobođenja, danas je betonirano 113 kvadratnih metara trotoara ispred zdravstvene ambulante i apoteke. Betonirani deo je nastavak ranije urađenih pešačkih staza iz smera zgrade mesne zajednice.
dsc_2800

Radove su obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i predsednik Saveta mesne zajednice Sefkerin Saša Komarov.
dsc_2797

Radovi su izvedeni u organizaciji Saveta mesne zajednice Sefkerin, a finansirani od strane lokalne samouprave. Vrednost radova je 143.000 dinara, a izvođač radova SZR Nedić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

SEFKERIN/OPOVO 10. april 2024. Nakon što je lokalna samouprava dobila povratnu informaciju o problemu javne rasvete u delu naselja Sefkerin, kontaktirana je firma nadležna za održavanje javne rasvete koja je izvršila kontrolu i utvrdila kvar trafoa koji je u...

najnovije

najčitanije