Uručena priznanja za najbolje policajce u julu i avgustu: PLAKETE I RUČNI SATOVI ZA BELJIĆA I STANISAVLJEVIĆA

21/09/2016

PLAKETE I RUČNI SATOVI ZA BELJIĆA I STANISAVLJEVIĆA
Opovo, 21. septembar 2016;
Na današnjoj maloj svečanosti u kabinetu predsednika opštine pokrenuta je nova praksa da se svakog meseca prema rezultatima rada i proceni nadležnih, najboljim policajcima Policijske stanice Opovo uruče priznanja i nagrade. Pored predsednika opštine i nagrađenih na dodeli su prisustvovali načelnik Policijske stanice Opovo Ilija Škorić i zamenik predsednika opštine Miloš Markov.
dsc_2754

U ovoj prvoj dodeli priznanja, plaketu i ručni sat dobili su pomoćnik načelnika Policijske stanice Opovo Dragan Beljić, koji je dobio nagradu za mesec jul i policajac Saša Stanisavljević za mesec avgust.

– Predsednik opštine dr Zoran Tasić je istakao da je ova nagrada uvedena kao jedna mala motivacija za sve radnike Ministarstva unutrašnjih poslova na teritoriji opštine Opovo, ali i vrsta priznanja za specifičan posao koji svakodnevno obavljaju.
dsc_2760

Ispred nagrađenih Dragan Beljić je izjavio da mu je drago što je pokrenuta i sprovedena ovakva inicijativa, koja može biti samo podstrek u radu  za sve njegove kolege.

Predsednik opštine i načelnik policijske stanice dogovarali su se o zajedničkim projektima i saradnji pa je tako dogovoreno da se video nadzor, koji se sada nalazi u objektu Opštinske uprave Opovo, prebaci u policiju i da se nastavi sa tehničkim opremanjem Policijske stanice Opovo.
dsc_2763

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije