Kabinet predsednika opštine: PREDSEDNIK OPŠTINE PRIMIO BALKANSKOG ŠAMPIONA

15/09/2016

PREDSEDNIK OPŠTINE PRIMIO BALKANSKOG ŠAMPIONA
Opovo, 15. septembar 2016;
Povodom osvajanja zlatne medalje na otvorenom kung fu vušu Balkanskom prvenstvu početkom septembra, balkanskog šampiona Nikolu Stankova iz Sefkerina, kao i njegovog trenera Stevana Stankova primio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.
dsc_2474

Zlatna medalja koju je Stankov osvojio na ovom prevenstvu, deseta je po redu medalja visoke klase na međunarodnim takmičenjima koju osvaja u borbama punog kontakta kung fua, kik boksa i savate boksa.

Predsednik opštine je Nikoli uručio donaciju lokalne samouprave za postignute rezultate u vidu kvalitetne sportske opreme – rukavice i kaciga za meč renomirane firme Top Ten, koje koristi AIBA (Međunarodna bokserska federacija) i WAKO (kik boks svetska federacija), kao i profi rukavice i štitnike za trening i sparing, takođe renomirane svetske firme Prajd.
dsc_2480

– Mada je osvajač brojnih medalja i godinama u vrhu ovog sporta na nacionalnom i evropskom nivou, ovo je prvi put da neko iz lokalne samouprave primi i oda priznanje Nikoli za njegove sportske uspehe, izjavio je njegov trener Stevan Stankov.
dsc_2483

U razgovoru sa predsednikom opštine Nikola je govorio o disciplinama u kojima se bori i ukratko opisao događaje na nedavno održanom takmičenju. Zanimljivo je da je Nikola morao pred sam početak prvenstva da spusti kilažu za svoju kategoriju, što ga dosta iscrpelo, ali je i pored toga bio dominantan i u jakoj konkurenciji trijumfovao i osvojio zlatnu medalju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije