Srpska napredna stranka Opovo: TANJA JOVIČIN I PREDRAG VAIĆ IZ GG MILORAD SOLDATOVIĆ PRISTUPILI SRPSKOJ NAPREDNOJ STRANCI

13/09/2016

TANJA JOVIČIN I PREDRAG VAIĆ IZ GG MILORAD SOLDATOVIĆ PRISTUPILI SRPSKOJ NAPREDNOJ STRANCI
Opovo, 13. septembar 2016;
Potpisivanjem pristupnica u prostorijama Opštinskog odbora u Opovu, Tanja Jovičin i Predrag Vaić, dosadašnji članovi i kandidati na izbornoj listi Grupe građana „Milorad Soldatović“, postali su članovi Srpske napredne stranke.
Povodom današnjeg pristupanja stranci Predrag Vaić je istakao da grupe građana funkcionišu samo tokom predizborne kampanje i da se sve svodi na volji jednog ili par funkcionera, što mladima, koji žele inicijativu i aktivnu politiku ne odgovora.

– Aktivnosti koje od proteklih izbora do sada sprovodi Srpska napredna stranka u našoj opštini, a posebno u Barandi odakle dolazim, pre svega imponuju i jasan su putokaz kojim smerom treba ići u budućnosti. Potpisivanjem pristupnice samo  pokazujem da i ja želim da učestvujem u projektu za ekonomski, kulturni i socijalni napredak naše opštine, rekao je Vaić.
dsc_2427

Slično mišljenje ima i Tanja Jovičin, koja takođe smatra da su birači nedvosmisleno rekli da grupe građana nemaju budućnost u političkom životu naše opštine.

–  Želim da nastavim aktivno bavljenje politikom, sa istim ciljem, a to je poboljšanje uslova života i podizanje građanskog standarda u Opštini Opovo. Zato sam i pristupila Srpskoj naprednoj stranci, čiju aktivnu politiku imam priliku da vidim na delu, jer je tim koji je okupljen oko predsednika opštine za veoma kratko vreme uspeo da promeni sve ono što je u prethodnom periodu bilo nemoguće. Srpska napredna stranka je dokazala da Opština Opovo može da izgleda drugačije, i da osim opštinskog centra i u Barandi, Sakulama i Sefkerinu žive stanovnici naše opštine, poručila je Tanja Jovičin.
dsc_2430

Nakon potpisivanja pristupnica predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo dr Zoran Tasić izjavio je da mu je izuzetna čast i zadovoljstvo što dva mlada i obrazovana čoveka za samo nekoliko meseci rada lokalne vlasti, odaju priznanje, prepoznaju energiju koja menja život građana Opštine Opovo, i to verifikuju potpisivanjem pristupnice Srpske napredne stranke.
dsc_2425

– Ovo je samo dokaz da su Srbija i Opština Opovo na pravom putu. Obrazovani i mladi ljudi su potreba i budućnost naše male opštine i mi ćemo se truditi da u narednom periodu pokažemo prave vrednosti oko kojih je potrebno graditi politički život naše zajednice, a to su otvaranje novih radnih mesta i aktivna socijalna politika. Ponosan sam što danas imam priliku da u ime Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića, poželim dobodošlicu Tanji i Peđi, rekao je predsednik Opštisnkog odbora Srpske napredne stranke dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije