Mesna zajednica Sefkerin: UREĐENJE I ČIŠĆENJE SEFKERINSKOG MOSTA

12/09/2016

UREĐENJE I ČIŠĆENJE SEFKERINSKOG MOSTA
Sefkerin, 12. septembar 2016;
Nakon sastanka predsednika opštine i članova Saveta mesne zajednice Sefkerin 8. septembra, zbog više pritužbi građana na rad sefkerinske mesne zajednice, odnosno da nema dovoljno aktivnosti i inicijative, napravljen je plan mera i aktivnosti kojima će se dosadašnje stanje izmeniti.
dsc_2411

Kao jedna od prvih aktivnosti, na sugestiju građana, Mesna zajednica je danas organizovala akciju čišćenja sefkerinskog mosta. Angažovani su radnici i volonteri, a sredstva je obezbedila lokalna samouprava. Akcija obuhvata čišćenje i uređenje mosta, slivnika, kanaleta, potkresivanje krošnji i divlje vegetacije, kako bi se ova saobraćajnica pripremila za predstojeću jesenju i zimsku sezonu i kišnom kanalizacijom višak voda mogao nesmetano da otiče.
dsc_2410

– Dogovorili smo se da sve problematične raskrsnice gde je zarasla vegetacija (šiblje, korov, granje) odrade radnici angažovani od strane mesne zajednice, kao i košenje i uređenje dečjeg igrališta na kraju Proleterske ulice, dok će ulicu Stojanov Milana (od Žarka Zrenjanina do Vuka Karadžića) odraditi radnici JP „Mladost“ Opovo, izjavio je tokom današnjeg obilaska Sefkerina predsednik opštine dr Zoran Tasić.
dsc_2412

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije