Izbori 2014:MITING SRPSKE NAPREDNE STRANKE U OPOVU

14/02/2014

 

MITING SRPSKE NAPREDNE STRANKE U OPOVU
28006Opovo, 14. februar 2014
Povodom zvanicnog početka izborne kampanje SNS, Na platou ispred zgrade Mesne zajednice Opovo, danas u 15:00 časova održan je miting u organizaciji opovačkih naprednjaka. Pred oko 200 prisutnih građana govorili su predsednik Opštinskog odbora Opovo Zoran Tasić, kandidat Srpske napredne stranke za narodnog poslanika Željko Sušec i predsednik Okružnog odbora Pokreta socijalista Đorđe Lukač.

28004Naprednjaci su postavili dva štanda na kojima je deljen promotivni materijal – olovke, upaljači, kačketi i ešarpe, sa razglasa su se mogle čuti stranačke pesme, dok je većina prisutnih nosila jakne sa imenom i logom stranke.

27996Obraćanje govornika je bilo kratko. Zoran Tasić se zahvalio prisutnima što su se okupili u tako velikom broju i pored nezgodnog termina u radnom danu, kao i koalicionom partneru Pokretu socijalista i njihovom predsedniku Opštinskog odbora Goranu Ružiću, koji su došli da podrže skup. Tasić je svoje članove i sve ostale građane pozvao da 16. marta izađu na izbore i podrže Srpsku naprednu stranku.

28005Željko Sušec se osvrnuo na trenutnu političku situaciju, reformističkim naporima svoje stranke i predsednika Aleksandra Vučića i takođe pozvao građane Opova da svoje poverenje na izborima daju Srpskoj naprednoj stranci.

27987Po završetku oficijelnog dela, priređena je mala bakljada, a svi prisutni su mogli da se posluže kuvanim vinom.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije