Najava velikog koncerta: NEVERNE BEBE 1. OKTOBRA U OPOVU

06/09/2016

NEVERNE BEBE 1. OKTOBRA U OPOVU
Opovo, 06. septembar 2016;
Ono o čemu se do pre neki dan samo šaputalo danas je i zvanično obelodanjeno. Nakon današnjeg susreta predednika opštine dr Zorana Tasića i poznatog srpskog rok muzičara i šefa grupe Neverne bebe Milana Đurđevića, preciziran je termin održavanja velikog koncerta ove poznate srpske rok grupe u Opovu.
DSC_2197

Neverne bebe će nastupiti u okviru nedelje kulture koja se organizuje krajem septembra i početkom oktobra, a Neverne bebe će održati koncert u subotu 1. oktobra. Kao predgrupa nastupiće Borko Rajn i njegov bend Vatrena kiša.
Milan Đurđević je danas zajedno sa predsednikom opštine obišao centralne delove Opova kao i lokaciju gde će se postaviti bina i održati koncert.
DSC_2202

– Opovo je prelepo mesto i posebno sam oduševljen parkom i centrom gde će se održati koncert. Nemamo često priliku da sviramo u malim mestima, a ovo je jedan od onih koncerata koje radimo na dobru preporuku i moram reći da sam veoma zadovoljan organizacijom i dobrodošlicom u Opovo. Pozivam sve ljubitelje dobre i kvalitetne muzike da se nađemo 1. oktobra u centru Opova i dobro zabavimo, poručio je vođa grupe Neverne bebe Milan Đurđević.
Predsednik opštine dr Zoran Tasić je ovom prilikom najavio manifestaciju Dana kulture u kojima će jedan od događaja biti koncert Nevernih beba.
nbebe-logo3

– Planiramo još neke lepe i zanimljive manifestacije kojima želimo da unapredimo kulturna događanja u našoj opštini, a ovaj koncert je rezultat, pre svega prijateljskog dogovora sa Milanom Đurđevićem koji nam je učinio i prihvatio da pod veoma povoljnim uslovima za nas, sa svojom poznatom rok grupom održi koncert u Opovu, rekao je predsednik opštine.
Koncert organizuje lokalna samouprava uz podršku Agros d.o.o. Opovo, Tim United d.o.o. Opovo,  Inicijative mladih Opovo i Restorana Boba. Medijski sponzor koncerta je Glas Opova.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije