Saobraćaj: VELIKE GUŽVE NA ZRENJANINCU ZBOG RADOVA

06/09/2016

VELIKE GUŽVE NA ZRENJANINCU ZBOG RADOVA
Beograd 06. Septembar 2016
Zatvaranjem ulazne rampe na Pančevački most iz pravca Krnjače (Reva) i Pančeva zbog radova na nadvožnjaku pruge Beograd – Pančevo napravljen je haos na Pančevačkom putu, oblaznici, Ovčanskom i Zrenjaninskom putu.
Jutros je kolona kod raskrsnice „Putnik“ na uključenju na Zrenjaninski put sa Ovčanskog puta bila skoro 2 kilometra a izgleda da će tako biti svakog dana ako se nešto više ne učini.
Ništa bolja situacija nije ni na raskrsnici na Pančevačkom putu kod „Politike“ na uključenju na obilaznicu.
Stanovnici naše opštine koji koriste Lastine autobuse kao I autobuse GSP-a su takođe u velikom problemu jer njihova trasa prolazi upravo Zrenjanincem koji je zakrčen. Po početku školske godine I srednjoškolci imaju problem sa vremenom I prevozom do škole.
radovi
Građani iz Krnjače su nekada prelazili most za 5 minuta a sad im treba više od pola sata, dok je Pančevcima još gore jer umesto 20 minuta sad im je potrebno više od sat vremena.
Kolona u Krnjači duga je I po nekoliko kilometara, dugo se  čeka na uključenje na Zrenjaninski put, a planirano je da traje  70 dana
Naravno zbog preusmerenje dodatno su opterećeni Ovčanski i Zrenjaninski put stoga ovi radovi utiču na skoro sve sugrađane, a najgore od svega da će tako biti sve do 10. novembra.
Pozivamo nadležne da reaguju i pokušaju da nađu neko rešenje koje će olakšati život svim građanima leve obale, kao i našim komšijama Pančevcima.
Takođe, apelujemo na sve one koji koriste ove pravce da budu strpljivi i kreću ranije na posao ili školu da bi lakše prebrodili ove gužve u saobraćaju.
Izvor: LOBI info

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

najnovije

najčitanije