Otvorena vrata: PROBLEM SAOPŠTEN, ANALIZIRAN, RADOVI ZAPOČELI ISTOG DANA

02/09/2016

PROBLEM SAOPŠTEN, ANALIZIRAN, RADOVI ZAPOČELI ISTOG DANA
Opovo, 02. septembar 2016;
Kako je za Glas Opova izjavio predsednik opštine dr Zoran Tasić, danas su dva građana, nezavisno jedan od drugog, došli povodom prakse Otvorenih vrata, da bi ukazali na problem ugla ulice Prvo novo naselje i Branka Radičevića u opovačkom naselju Kertis.
DSC_1870

Pošto nije bilo prepreka da se ekspeditivno reaguje, predsednik opštine je kontaktirao Mesnu zajednicu Opovo i JP „Mladost“ Opovo, tako da su već danas započeli radovi.
Na ovom mestu je potrebno betonirati pešačku stazu, prokopati mali kišni kanal tako da ima usmeren pad i isti kanal zaceviti na prelazu.
DSC_1869

Prema planu i raspodeli obaveza, komunalno preduzeće izvršiće prokopavanje i zacevljenje kanala, dok će Mesna zajednica Opovo organizovati nabavku građevinskog materijala i izgradnju pešačke staze i prelaza. Sredstva za ovu akciju obezbedila je lokalna samouprava.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije