Prvi dan škole: U ŠKOLSKIM KLUPAMA OVE GODINE 115 PRVAKA

01/09/2016

U ŠKOLSKIM KLUPAMA OVE GODINE 115 PRVAKA
Opovo, 01. septembar 2016;
Letnji raspust je iza nas i školaska dvorišta su ponovo „oživela“. Učenike Osnovne škole „Dositej Obradović“ Opovo i sva tri izdvojena odeljenja u Barandi, Sakulama i Sefkerinu, dočekali su nastavnici i uz pozdravne reči saopštili imena razrednih starešina i predmetnih nastavnika.
DSC_1785 Opovo 2

U pratnji roditelja danas je 115 đaka prvaka (što je za jedan manje u odnosu na prethodnu godinu) po prvi put selo u školske klupe i za njih je bio predviđen poseban program. Nakon upoznavanja sa učiteljicama i školskim obavezama, svih pet odeljenja posetili su predsednik opštine dr Zoran Tasić, zamenik predsednika opštine Miloš Markov i direktorka škole Milica Cuca.
DSC_1783 Opovo 1

Svaki prvak dobio je mali poklon od lokalne samouprave, koji se sastojao iz kompleta sveski, slikovnica, slovarice, spomeara i saobraćajnog prsluka.Predsednik opštine je u svakom mestu pozdravio prvake poželevši im uspešno školovanje.
DSC_1794 Baranda

– Veoma je važno da se posvetite školi i dobro učite ali je još važnije da kroz rad sa svojim učiteljicama i nastavnicima postanete što bolji ljudi. Vi ste sada još uvek mali i zato smo vam obezbedili saobraćajne signalne prsluke koje treba da nosite na putu od kuće do škole radi vaše bezbednosti, poručio je prvacima predsednik opštine dr Zoran Tasić.
DSC_1811 Sakule

Direktorka škole Milica Cuca, takođe je poručila najmlađim učenicima škole da dobro uče i zadala im prvi domaći zadatak u kojem od svojih roditelja potražiti fotografije kada su oni bili u prvom razredu.

.DSC_1829 Sefkerin

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije