FK Radnički Baranda: ZA SLAVU BARANĐANI DOČEKUJU OFK BEOGRAD

29/08/2016

u SPORT

ZA SLAVU BARANĐANI DOČEKUJU OFK BEOGRAD
Baranda, 29. avgust 2016;
Povodom Dana Barande ili popularno zvane „socijalističke slave“ Fudbalski klub Radnički odigraće revijalni meč sa članom Super lige Srbije OFK Beogradom. Termin utakmice je 30. avgust, 17:00 časova.
Što se tiče aktuelnog trenutka baranđanskog fudbalskog kluba možemo sa zadovoljstvom konstatovati da se fudbal vratio u Barandu i svi se nadamo da je prošlogodišnja „epizoda“ i odustajanje od takmičenja samo ružna uspomena.
Početkom godine formirana je nova uprava, a prvo okupljanje igrača bilo je 1. jula. Za trenera uprava je angažovala Nikolu Šojića bivšeg trenera opovačkog Omladinca i Banata iz Čente. Sa pripremama Baranđani su krenuli 1. avgusta, odigrali više prijateljskih kontrolnih utakmica, a istovremeno stigli do finala i osvojili Kup Međuopštinskog fudbalskog saveza Kovačica – Opovo.
– Prvi cilj je bio da okupimo što više aktivnih fudbalera iz Barande u čemu smo u dobroj meri uspeli, rekao je novi strateg popularnih Vrana Nikola Šojić. U klub su se vratili Dušan Dobrić (Vojvodina Perlez), Nemanja Lazin (Banat Čenta), Branislav Cukić (Omladinac Opovo), Srđan Jovičin (Omladinac Opovo) i Vlada Radojev (Omladinac Opovo), a takođe aktivirali su se Žika Radojev, Nikola Zec, Željko Paunov, Rođa Milovanov, Boban Vujanović i Dragomir Šušnjar.
Što se tiče pojačanja sa strane Šojić je prelaznim rokom veoma zadovoljan. Ove sezone boje Radničkog će braniti Bata Carević (Borac Sakule), Nikola Rus (Borča), Saša Marković (Vojvodina Perlez), Igor Jocić (Banat Čenta), Mihajlo Trajković (Sveti Stefan Slanci), Aca Jovanović (Banat Čenta), Aleksandar Bulić (Palilulac Beograd), Ivan Kotlajić (Dunavac) i golman Miloš Lazović (Železničar Pančevo).
– Na osnovu pripremnih i kup utakmica mislim da ćemo biti konkurentni u prvenstvu, još uvek smo u fazi uigravanja i još dosta moramo da radimo na fizičkoj pripremi, smatra trener Radničkog Nikola Šojić.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije