Mesna zajednica Baranda: POSTAVLJENE KLUPE I STOLOVI NA MALOM LETNJIKOVCU

23/08/2016

POSTAVLJENE KLUPE I STOLOVI NA MALOM LETNJIKOVCU
Baranda, 23. avgust 2016;
Nakon betoniranja platoa između objekta osnovne škole i pravoslavne crkve, danas su postavljene nove klupe i stolovi za mali letnjikovac koji će imati višestruku namenu. Kao učionica u prirodi za školsku decu, letnja svlačionica za decu sportiste koja treniraju na trim stazi u parku, ali i za odmor građana koji se okupljaju povodom crkvenih liturgija, venčanja, krštenja, itd.
DSC_1376

Stolovi i klupe su urađeni od kvalitetnih materijala u kobinaciji metal – drvo i kako ističu u mesnoj zajednici, svi se nadamo da će ih građani Barande čuvati i na pravi način koristiti. Tokom montiranja, letnjikovac su obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić, pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević, predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin i njiegov zamenik Milovan Knežević.
DSC_1381

– Sa postavljanjem stolova i klupa na letnjikovcu ne prestaju naše aktivnosti jer već nakon toga sledi postavljanje česme na platou između škole i zgrade mesne zajednice, a planiramo da deo parka ukrasimo sadnjom novog cveća, rekao je danas predsednik Saveta MZ Baranda Momčilo Vujčin.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije