Šesta opovačka rolerijada: DAN NA ROLERIMA UZ ROK KONCERT

21/08/2016

DAN NA ROLERIMA UZ ROK KONCERT
Opovo, 20. avgust 2016;
[vsw id=”zIkhIcjr3bw” source=”youtube” width=”625″ height=”344″ autoplay=”no”]
Na atletskoj stazi Sportsko – rekerativnog centra u Opovu danas je održana šesta po redu Rolerijada. Uz finansijsku i logističku podršku lokalne samouprave rolerijadu je organizovalo udruženje „Inicijative mladih Opovo“.
Untitled-2

Rolerijadu je otvorio predsednik opštine dr Zoran Tasić koji je u pozdravnom govoru istakao značaj manifestacija i akcija koje propagiraju sport i zdravlje i da će lokalna samouprava uvek davati podršku kada su takve manifestacije u pitanju.
DSC_1190

Oko četrdesetak devojčica i dečaka danas se takmičilo u nekoliko starosnih kategorija. U prvom delu takmičenja učesnici su pojedinačno vozili vremenske kvalifikacije, a zatim i dubl trke. Pobednicima su uručene medalje, a svim učesnicima podeljene diplome.
DSC_1187

Po završetku takmičarskog dela programa, u večernjim časovima, što sada već postaje tradicija, Inicijative mladih Opovo organizovali su rok koncert na kojem je nastupio naš sugrađanin Borko Rajn sa svojom grupom Vatrena kiša.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije