Radovi u Barandi: UREĐENJE DIVLJE DEPONIJE I ULICA

13/08/2016

UREĐENJE DIVLJE DEPONIJE I ULICA
Baranda, 13. avgust 2016;
U Barandi su sprovedeni radovi na čišćenju divlje deponije i uređenju početka ulice Ive Lole Ribara.
Povodom pokretanja projekta društvene odgovornosti akciji se pridružila i firma Agros d.o.o. Opovo koja je danas očistila divlju deponiju na kraju ulice Stevice Jovanovića u Barandi. Sa deponije očišćeno je i transportovano na deponiju kod Sakula 100 kubika smeća.
DSC_0669
Istovremeno završeni su radovi na čišćenju divlje vegetacije i smeća na ulazu u Barandu na početku ulice  Ive Lole Ribara. Ovu akciju finansirala je lokalna samouprava, a izvođač radova je firma Bajići kop.
– Drago nam je što se još jedno lokalno preduzeće pridružilo akciji društvene odgovornosti i ovom prilikom se zahvaljujemo firmi Agros i nastavljamo sa sličnim akcijama kako u režiji društveno odgovornih firmi, tako i pod  pokroviteljstvom lokalne samouprave, izjavio je predsednik opštine dr Zoran Tasić povodom obilaska lokaliteta i radova koji se vode na njima.
DSC_0660 DSC_0671

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije