Dnevni list Dnevnik: POKRAJINSKA VLADA BEZ SREDSTAVA ZA KOMARCE

31/07/2016

POKRAJINSKA VLADA BEZ SREDSTAVA ZA KOMARCE
Novi Sad, 31. jul 2016;
U jučerašnjem intervjuu za novosadski Dnevnik, pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine Vladimir Galić objašnjava zašto u ovogodišnjem budžetu nisu predviđena sredstva za tretiranje komaraca, monitoring i zaštitu prirodnih dobara.
Prethodnih godina je za tretiranje larvi komaraca potrošeno više stotina miliona dinara, ali za ovu godinu nije predviđen ni jedan dinar. Galić navodi da je budžet i za ovu godinu projektovala prethodna vlast i da se u ovom trenutku ništa ne može promeniti ni jesenjim rebalansom jer se prskanje larvi radi u proleće.
– Jedan od osnovnih problema to što je novac uglavnom ili potrošen ili nije dobro isplaniran u budžetu pojedinih sekretarijata, kao što je to slučaj i u ovom sekretarijatu koji vodim. Kada kažem da sredstva nisu dobro isplanirana, ne mislim na sekretarijat, nego na prethodnu Pokrajinsku Vladu, rekao je Galić.
Intervju sa pokrajinskim sekretarom možete pročitati na Internet portalu novosadskog Dnevnika http://www.dnevnik.rs/politika/za-komarce-ni-dinara-u-ovogodisnjem-budzetu

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

najnovije

najčitanije