Saopštenje Srpske napredne stranke: POČELE PRIPREME AKTIVISTA ZA PREDSTOJEĆU KAMPANJU

07/02/2014

POČELE PRIPREME AKTIVISTA ZA PREDSTOJEĆU KAMPANJU
DSCF9108Opovo, 07. Februar 2014;
Izborni štab Srpske napredne stranke je u četvrtak, 06. februara održao obuku svojih aktivista za sprovođenje kampanje od „od vrata do vrata“. Šef izbornog štaba i aktuelni predsednik OO mr Zoran Tasić, govorio je o osnovnim ciljevima kampanje i porukama Predsednika SNS-a Aleksandra Vučića koje moraju stići do svakog građanina naše opštine.
„U svakom trenutku treba da imamo visoku svest o tome da građani Srbije i dalje teško žive, da je nezaposlenost neprihvatljivo visoka, posebno za mlade ljude, da su plate niske, da se životni standard nije popravio i da mnoga očekivanja birača nisu ispunjena“, rekao je Tasić.
DSCF9110„Jasno nam je da moramo biti mnogo efikasniji u sprovođenju reformi i da nema prostora za oklevanje i kakulisanje, jer su mnogi građani bez posla i nemaju od čega da žive. Srbija želi Vladu koja će mnogo brže donositi očekivane rezultate“, naveo je Šef izbornog štaba.
„Sadašnja Vlada imala je dosta uspeha: po prvi put smo u Srbiji imali iskrenu i pravu borbu protiv korupcije i kriminala; stabilizovali smo ekonomiju kroz nizak rast inflacije, stabilan dinar i početak pada nezaposlenosti; započeli smo pregovore sa EU i popravili smo sliku Srbije u svetu. Za nas ovi rezultati nisu dovoljni. Želimo Vladu koja će mnogo brže sprovoditi reforme i obezbediti brži ekonomski napredak. Previše je političkih svađa u Vladi, previše spoljnih uticaja koji štite interese tajkuna i svakodnevno DSCF9112onemogućavaju reforme u Srbiji“, zaključio je Tasić na kraju svog izlaganja.
Mr Zoran Tasić naglasio je da sve ove poruke moraju stići do svakog našeg sugrađanina, i da u neposrednom kontaktu, svi aktivisti i članovi SNSa, pokušaju da prenesu iskrenu želju i energiju Aleksandra Vučića u borbi za bolje sutra građana Srbije.
Obuku su održali koordinator „VDV“   kampanje za Južni Banat, koji su pritom naglasili važnost ove akcije i obraćanja svakom građanu ponaosob sa jasnim programom i idejom Srpske napredne stranke, a bilo je prisutno više od 50 aktivista SNSa sa teritorije opštine Opovo. Posle radnog dela, diskutovane su aktuelne teme u našoj opštini i nekih predstojećih događaja, odnosno plan kamapnje za DSCF9116naredni period.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije