Streljaštvo – 5. kolo Južnobanatske lige: PRVO MESTO REZERVISANO ZA STRELCE LU OPOVO

15/07/2016

u SPORT

PRVO MESTO REZERVISANO ZA STRELCE LU OPOVO
U 5. kolu Južnobanatske lige, održanom 10. jula u Elemiru, a čiji je domaćin bilo Lovačko udruženje Zrenjanin, strelci LU Opova osvojili su prvo mesto ispred domaćina i ekipe Barica. Takmičenje je održano na olimpijskom strelištu urađenom po svetskim standardima sa 15 jakih mašina za izbacivanje golubova. I u pojedinačnoj konkurenciji strelci naše ekipe su dominirali, tako da je i u ovoj kategoriji prvo mesto bilo „rezervisano“ za Miću Žegarca iz LU Opova.

U narednom periodu ekipu Lovačkog udruženja Opovo očekuju žestoke utakmice. Poslednjeg dana jula u Kovilovu se održava finale Banatske lige, gde su naši strelci u borbi sa ekipom Zrenjanina, a zatim 18. septembra u Staroj Pazovi Prvenstvo vojvođanskih liga i 25. septembra Prvenstvo LS Srbije u Kovilovu.

Naš strelac Ljubomir Bitević od 15. do 18. jula boravi u Osijeku (Hrvatska), gde je skup svetskih strelaca u borbi za Grand Prix Osijeka za 2016. godinu.

Povodom crkvene slave Petrovdan u Glogonju, na prijateljskoj utakmici sakulski streljački klub osvojio je prvo mesto, dok su u pojedinačnoj konkurenciji Branimir Smiljanić i Steva Đurin zauzeli drugu i treću poziciju. Klubu predstoji niz prijateljskih utakmica i to sve do polovine oktobra.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije