Još jedno priznanje za učiteljicu Nadu Kljajić: RADIONICA “NAPIŠI KNJIGU” PROGLAŠENA NAJBOLJIM PRIMEROM NASTAVNE PRAKSE

20/06/2016

RADIONICA “NAPIŠI KNJIGU” PROGLAŠENA NAJBOLJIM PRIMEROM NASTAVNE PRAKSE

 Knić / Beograd / Baranda, 20. jun 2016;

Na Smotri stvaralaštva u vaspitno – obrazovnom procesu pod nazivom “Pokrenimo se”, održanom 11. juna u Kniću (Dom kulture), predstavljeni su  primeri dobre nastavne prakse (stvaralaštvo učenika i učitelja), realizovane kroz radionice, a naša sugrađanka, učiteljica Nada Kljajić iz Barande, dobila je još jedno značajno priznanje za svoj rad i kreativnost.
Сабор

Žiri u sastavu Goran  Joksimović, rukovodilac Školske uprave u Kragujevcu, Dragana Ocokoljić i Branislav Jovanović, prosvetni savetnici Školske uprave u Kragujevcu, jednoglasno su odlučili da je radionica  „Napiši knjigu“  Nade Kljajić najbolji primer nastavne prakse pored još 12 učesnika iz Kragujevca, Kraljeva, Jagodine, Mačkata, Sopota, Knića, itd.

Stoga je odlučeno da se taj primer nastavne prakse, „Napiši knjigu“ (realizovanog kroz 2+2 časa srpskog jezika i likovne kulture) kao nagrada, prezentuje na XXX Saboru učitelja u Beogradu, 19. juna na Učiteljskom fakultetu.

Pored toga, na istom stručnom skupu stvaralaštva učitelja u obrazovno – vaspitnom procesu, učiteljica Nada je uspešno prezentovala još jedan svoj nastavni rad sa đacima pod nazivom „Mi smo čuvari prirode“. Za realizaciju ovog stručnog nastavnog rada je  bilo potrebno više od dva meseca kontinuiranog rada sa đacima. Oba rada se nalaze u „Elektronskom Zborniku akreditovanog republičkog stručnog skupa učitelja“ kako bi, u svakom momentu, a po potrebi, bio dostupan kolegama radi poboljšanog nastavnog rada sa učenicima.
диплома

Za profesora razredne nastave, učiteljicu Nadu Kljajić, stalno zaposlenu u OŠ „Dositej Obradović“ Opovo, IO „Olga Petrov“ Baranda, ova je  školska 2015/2016. godina  veoma uspešno okončana.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije