Finale fudbalskog Kupa Vojvodine: PENALI ODLUČILI POBEDNIKA KUPA

09/06/2016

u SPORT

PENALI ODLUČILI POBEDNIKA KUPA
Novi Sad, 08. jun 2016;
Mladost (Bački Jarak) – Borac (Sakule) 0:0 (penali 4:2). Nisu uspeli fudbaleri Borca u nameri da pehar osvajača vojvođanskog kupa donesu u Sakule pred svoje navijače na stadion Sveti Nikola.
Utakmicu je obeležila oprezna igra oba tima gde tokom 90 minuta nismo videli previše dobrih prilika za pogodak. Milovac je na početku meča zatresao mrežu Mladosti ali je pomoćni sudija signalizirao ofsajd poziciju. Milošev je iz izgledne situacije unutar šesnaesterca šutirao iznad gola, a dva minuta kasnije Damnjanovićev šut brani golman Mladosti Lolić. U drugom poluvremenu Dodić dobro šutira sa distance ali preko gola, a u finišu meča pokušava i Jaćimovski ali i ovog puta kao pobednik izlazi golman Lolić. S druge strane fudbaleri Mladosti su zapretili par puta preko Đorđevića i Rosića iz slobodnog udarca ali je golman Borca Radulović bio na visini zadatka.
U lutriji zvanoj penali bolje su se snašli fudbaleri Mladosti. Trema ili neiskustvo, tek Sakuljani su sa kreča bili neprecizniji. Dok su fudbaleri iz Bačkog Jarka bez problema pogađali mrežu Radulovića, Filip Ilisić je šutirao pored stative, a šut kapitena Ivana Damnjanovića, Lolić je pročitao i doneo pobedu i veliko slavlje ekipi iz Bačkog Jarka.
BORAC: Radulović, Radović, Ilisić, Stojković, Kostić, (Vukojević), Dodić, Jaćimovski, Trojanović, Damnjanović, Milošev (Smajilagić), Milovac.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije