Vodosnabdevanje Opštine Opovo: U TOKU JE SERVISIRANJE „FABRIKE VODE“

12/05/2016

U TOKU JE SERVISIRANJE „FABRIKE VODE“
Opovo, 12. maj 2016;
Nakon niza „peripetija“ i nesuglasica koje su tokom poslednjih pet – šest godina pratile održavanje postrojenja za preradu vode, ove nedelje austrijski stručnjaci započeli su dugo očekivani remont opovačke fabrike vode.

– Pre nekoliko meseci uspostavili smo kontakt sa austrijskom firmom GWT, koja je svojevremeno postavila i pustila u rad sistem, uspeli smo da izmirimo od ranije nastale dugove prethodne opštinske administracije i ponovo uspostavimo dobru saradnju, izjavio je povodom servisiranja postrojenja vd direktor Dragan Živković.
20365

Kako u JP „Mladost“ navode, ceo sistem je bio u kritičnom stanju što je izazivalo česte havarije, a sve je to rezultat dugogodišnjeg neservisiranja. Kako saznajemo, remont i nabavka novih delova koštaće lokalnu samoupravu oko 6 miliona dinara.

Prva faza remonta je pri kraju, dok će se druga faza izvršiti tokom naredne nedelje. Vd direktor komunalnog preduzeća apeluje na građane da imaju još malo strpljenja i razumevanja ako tokom remonta bude kraćih ili dužih isključenja vodosnabdevanja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije