Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad – grupa sever 16. kolo: U UZDINU BEZ IZNENAĐENJA, NOVI PORAZ OMLADINCA

08/05/2016

u SPORT

U UZDINU BEZ IZNENAĐENJA, NOVI PORAZ OMLADINCA
Opovo, 08. maj 2016;
Unirea (Uzdin) – Omladinac (Opovo) 3:2: Porazom u Uzdinu Omladinac je izgubio i teoretske šanse za plasman u plejof. Da budemo realni to su već bili uradili u prva dva prolećna kola kada su protiv Tempa i Mike Antića osvojili jedan od mogućih šest „sigurnih“ bodova.

Bez velikih kritika, moramo priznati da je to realnost, tako da ćemo fudbalere iz opova i naredne sezone pratiti u „beton ligi“. Ipak, ima i pozitibnih stvari, pre svega što je trener Rošulj ove sezone u „vatru“ ubacio popriličan broj omladinaca, opovački klub se posle dugo godina oslonio na sopstveni kadar i još nekoliko fudbalera iz naše opštinske sredine, tako da je to svakako dobar put za budućnost kluba. Možda je tako i bolje a za rezultate je potrebno mnogo rada, selekcije i naravno strpljenja.

Polet – Tempo 7:0: Kod Sefkerinaca ništa novo tako da su zabeležili ponovo sedam golova u svojoj mreži. Pozitivno je što i pored organizacionih, finansijskih i kadrovskih problema ne odustaju od takmičenja, a svi se nadamo da će uskoro stati na noge i da će za klub doći bolji dani.

Rezultati 16. kola: Unirea – Omladinac 3:2; Polet – Tempo 7:0; Spartak – Mika Antić 5:1; Pobeda – Stari Tamiš 1:4; Glogonj – slobodan.

TABELA: 1) Stari Tamiš 33; 2) Glogonj 29; 3) Spartak 28; 4) Polet 27; 5) Unirea 23; 6) Omladinac 22; 7) Mika Antić 12; 8) Tempo 7; 9) Pobeda 3.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije