Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara Opovo: USKRŠNJE AKTIVNOSTI I IZGRADNJA TERASE

30/04/2016

USKRŠNJE AKTIVNOSTI I IZGRADNJA TERASE
Baranda, 29. april 2016;
Na „Veliki petak“, članovi Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo organizovali su u svojim prostorijama u Barandi kolektivno farbanje i ukrašavanje uskršnjih jaja. Još jedna akcija u sklopu svakodnevnih aktivnosti koje sprovodi ovo udruženje u cilju druženja i okupljanja osoba sa invaliditetom sa teritorije naše opštine.
DSC_0238

Pored ove akcije, Udruženje je krajem aprila sprovelo radove na izgradnji terase pored njihovog objekta. U pitanju je projekat koji se sprovodi u partnerstvu sa Lokalnom akcionom grupom – Partnerstvo za Potamišje, gde je UPIK Opovo u sklopu projekta „Očistimo Tamiš“ za radove dobilo sredstva u visini od 80.200 dinara. Betoniran je prostor površine 85 m² i postavljeni metalni nosači za drvene stubove, čime je završena prva faza izgradnje terase.
DSC_0233

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije