Kup Uzdina u streljaštvu: POBEDNIČKI PEHAR ZA SAKULSKI KLUB

26/04/2016

u SPORT

POBEDNIČKI PEHAR ZA SAKULSKI KLUB
Sakule, 26. april 2016;

Streljački klub UNIREA iz Uzdina, organizovao je 23. aprila Kup Uzdina, prijateljsku utakmicu, na kojoj je učestvovalo 15 ekipa ili oko 50 strelaca pojedinaca. Lep dan za sportske susrete, prijatna atmosfera, a posebno zadovoljstvo je bilo videti publiku među kojima su sedeli uzdinski Amerikanci, koji su pre pedeset godina otisli u Ameriku i sada se vratili, pa žele da vide sve, naravno i streljaštvo.

Nakon ispucanih serija golubova doslo se i do rezultata, tako da je ekipno prvo mesto osvojila ekipa streljačkog kluba iz Sakula. Drugi su bili strelci iz Farkaždina dok je treće mesto osvojila domaća ekipa iz Uzdina. Strelci sakulskog kluba bili su uspešni i pojedinačnoj konkurenciji, tako da su drugo i treće mesto osvojili Cveta Ostojin i Steva Belić. (B.M.)

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

najnovije

najčitanije