Budući opštinski parlament: KO ĆE NAS PREDSTAVLJATI NAREDNE ČETIRI GODINE

25/04/2016

KO ĆE NAS PREDSTAVLJATI NAREDNE ČETIRI GODINE
Opovo, 25. april 2016;
Učesnicima lokalnih izbora predstoje ponovljeni izbori na biračkomm mestu broj 6 u Opovu. Teoretski, rezultat na ponovljenim izborima ne mora ništa bitno promeniti ali isto tako, ako se setimo lokalnih izbora iz 2012. godine, može nekoj listi doneti ili oduzeti mandat.
Hipotetički, ako se nakon ponovljenih izbora ne dogode veće rezultatske promene i raspored ostane status quo, opštinski parlament bi izgledao ovako:

ALEKSANDAR VUČIĆ – SRBIJA POBEĐUJE (14): 1. Miloš Markov; 2. Zoran Tasić; 3. Kristina Krunić: 4. Predrag Ginculj; 5. Milorad Ješin; 6. Ljiljana Vukašinović; 7. Nebojša Kovačević; 8. Dragan Ugrinov; 9. Milena Stajić; 10. Žika Nestorović; 11. Đura Stojanović; 12. Smiljka Antić; 13. Dragana Avramović; 14. Nebojša Gašić. Naravno, kako se očekuje da će Srpska napredna stranka dati predsednika i zamenika predsednika opštine sigurna mesta će imati još dva kandidata: Marija Mihajlov i Saša Komarov, a u slučaju imenovanja pomoćnika predsednika opštine otvorila bi se mesta i za još nekog sa njihove izborne liste.
GG MILORAD SOLDATOVIĆ (8): 15. Milorad Soldatović; 16. Željko Mosić; 17. Anita Milanov; 18. Milovan Knežević; 19. Dejan Kravar; 20. Eržika Husar; 21. Igor Jović; 22. Milan Ralić.
IVICA DAČIĆ – SOCIJALISTIČKA PARTIJA SRBIJE (2): 23. Nenad Josić; 24. Saša Jovičin.
LISTA PROTIV KORUPCIJE (1): 25. Đurica Savkov.

Ovakvim rasporedom 14 odbornika su iz Opova, 5 iz Sefkerina, 3 iz Sakula i 3 iz Barande. Tradicionalno, većinu čine odbornici muškog pola kojih bi bilo 18 u odnosu na 7 odbornica.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije