Saopštenje OO SPS Opovo: POČETAK PREDIZBORNE KAMPANJE

02/02/2014

POČETAK PREDIZBORNE KAMPANJE
27884 - CopyOpovo, 01. februar 2014;
01.02.2014 godine sa početkom u 18h,opštinski odbor SPS Opovo počeo je predizbornu kampanju i dodelu 205 članskih kartica novim članovima. Zbog vremenskih uslova i male sale, nismo mogli da pozovemo sve nove članove, tako da je bilo prisutno 55 novih članova kojima su dodeljene članske kartice, a ostalim članovima će se podeliti po mesnim odborima.

Skup je otvorio i pozdravio podpredsednik OO SPS Opovo Nenad Josic, da bi posle govora dao reč predsedniku Dobrivoju Jankovicu, koji je pozdravio prisutne i otvorio predizbornu kampanju.

Obavestio je prisutne da OO SPS OPOVO ima ukupno 415 registrovanih članova, i kandidata za narodnog poslanika za predstojeće izbore. Predsednik je podsetio prisutne da samo zahvaljujući OO SPS OPOVO i direktora Srbije gasa Dušana Bajatovica smo dobili gasifikaciju u opštini Opovo, i to je jedna od najvećih investicija koja je urađena u opštini Opovo.

Samim tim OO SPS OPOVO je ispunio svoja obećanja data građanima Opova pred izbore 2012 godine.

Program stranke je da se pregovori oko gradskog prevoza nastave i u narednom periodu opstina Opovo dobije GRADSKI PREVOZ.

Pozdravljamo sve naše članove i građane opštine Opovo.

 

OO SPS OPOVO

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije