Predškolska ustanova „Bambi“ Opovo: MASKENBAL OPOVAČKIH PREDŠKOLACA

21/04/2016

MASKENBAL OPOVAČKIH PREDŠKOLACA
Opovo, 22. april 2016;
U sredu, 20. aprila u Predškolskoj ustanovi „Bambi“ organizovan je maskenbal, koji se već godinama tradicionalno održava.
049 050

Ovogodišnji maskenbal imao je ekološku temu pod nazivom „Proleće“. Na ovaj način, Predškolska ustanova „Bambi“ je želela da deci i roditeljima, ali i svim građanima naše opštine, ukaže na važnost očuvanja prirodne sredine i odgovorno ponašanje prema prirodi.

Učestvovalo je više od stotinu dece, od jaslica do predškolskih grupa. Vaspitači i deca ali i roditelji koji su pokazali svoje interesovanje za ovu manifestaciju, pokazali su se veoma kreativnim i maštovitim maskama. Bilo je puno lepih leptirića, bubamarica, cvetića, jagodica, a sve propraćeno osmesima i aplauzima. Učesnici maskenbala prošetali su centralnim delom Opova što je izazvalo veliku pozornost i simpatije građana.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije