Hotel „Stari Banat“ Opovo: STUDENTI POLJOPRIVREDNOG FAKULTETA NA PRAKSI

18/04/2016

STUDENTI POLJOPRIVREDNOG FAKULTETA NA PRAKSI
Opovo, 18. april 2016;
Kao rezultat saradnje opovačke firme Agros doo Opovo i Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu je današnja studentska poseta.
U pitanju su studenti završne četvrte godine Odseka ratarstvo i povrtarstvo, koji su u sklopu prakse obišli parcele Agrosa gde su mogli u neposrednom kontaktu da se upoznaju sa proizvodnjom na „otvorenom“ i kako izgleda proizvodnja u praksi. Tom prilikom su mogli videti kako izgledaju dvostruki zalivanje, usevi, silosi, skladištenje proizvoda, itd. Nakon obilaska studenti su se zadržali na zajedničkom ručku u Hotelu „Stari Banat“ u Opovu.
DSC_0282

Menadžerka Hotela „Stari Banat“ Olivera Mihajlović nam je tom prilikom rekla da se nastavlja saradnja sa turističkim organizacijama, a „Stari Banat“ i Opovo su postali destinacija brojnih predškolskih i školskih ustanova, što će trajati do kraja školske sezone.

Na osnovu dosadašnjih iskustava, učesnici ekskurzija su izuzetno zadovoljni, kako ugostiteljskim kapacitetima hotela, tako i okolnom infrastrukturom, odnosno sportskim terenima i parkom.

– Obavezna destinacija svih ekskurzija su Galerija „Jovan Popović“ i crkva Svetog Nikole u Opovu, a za one mlađe posebno su zanimljivi sportski tereni i opovački park, pa se ovom prilikom posebno zahvaljujemo Javnom preduzeću „Mladost“ i direktoru Živkoviću, koji zaista perfektno održavaju zelene površine, rekla je Olivera Mihajlović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije