Asfaltiranje ulica: ASFALT ZA ULICU NARODNOG FRONTA U SEFKERINU

17/04/2016

ASFALT ZA ULICU NARODNOG FRONTA U SEFKERINU
Sefkerin, 17. april 2016
Kao što je juče najavljeno tokom asfaltiranja Nušićeve ulice u Sakulama, danas je postavljen asfalt i u ulici Narodnog fronta u Sefkerinu. Tim povodom radove su obišli načelnik Južnobanatskog upravnog okruga dr Zoran Tasić, predsednik opštine Miloš Markov, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj, predsednik Saveta mesne zajednice Sefkerin Saša Komarov i kandidat sa lokalne SNS izborne liste Kristina Krunić.
DSC_0210

Tokom obilaska predstavnici lokalne samouprave i kandidati Srpske napredne stranke razgovarali su sa  prisutnim građanima o problemima i načinama rešavanja za naselje Sefkerin.
DSC_0207

– Činjenica je da se u Sefkerin i ostala opštinska područna naselja nedovoljno ulagalo i mi smo u prethodnih šest meseci pokušali to da ispravimo. Nije bilo puno vremena ali smo racionalnom raspodelom opštinskog budžeta uspeli da izdvojimo određena sredstva i to se vidi i u Sefkerinu, ali i u Barandi i Sakulama, izjavio je predsednik opštine Miloš Markov.
DSC_0206

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo dr Zoran Tasić smatra da se buduća strategija ulaganja u Opštini Opovo mora korenito promeniti i najavljuje mnogo više investicija za naselja van opštinskog centra.

– Bilo je potrebno nekoliko meseci da se nova opštinska administracija „uhoda“ i rezultati su već vidljivi. Nastavićemo sa ovom strategijom razvoja i građani Sefkerina, Barande i Sakula mogu sigurno da očekuju da ćemo nastaviti ovu dinamiku asfaltiranja ulica i nakon izbora, poručio je dr Zoran Tasić.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije