Radovi u Sakulama: BETONIRANI PARKOVSKI TROTOARI I PARKING, OBNOVLJENA STOLARIJA U MZ SAKULE

12/04/2016

BETONIRANI PARKOVSKI TROTOARI I PARKING, OBNOVLJENA STOLARIJA U MZ SAKULE
Sakule, 12. april 2016;
Povodom betoniranja staza i trotoara kroz i oko parka u Sakulama, kao i parking prostora kod osnovne škole, završne radove dans su obišli predsednik opštine Miloš Markov i predsednik Saveta mesne zajednice Sakule Milorad Ješin.
DSC_0284

Milorad Ješin u ime mesne zajednice zahvalio finansijeru ovih radova sakulskoj porodici i firmi „Ćirić i sin“, dok je predsednik opštine Miloš Markov izrazio zadovoljstvo kvalitetom i kvantiteom betoniranih površina i istakao dobru saradnju lokalne samouprave i firme „Ćirić i sin“.
DSC_0276

Radove je obavila još jedna lokalna firma „Graditelj“ Sakule. Ukupna površina staza, trotoara i parking prostora je oko 1500 m².

Nakon ovih radova sledi montiranje desetak novik parkovskih klupa, čija je nabavka već sprovedena, a zatim farbanje starih klupa i trotoarskih ivičnjaka. Pored ovih radova Ješin je istakao i nedavnu zamenu stolarije na objektu mesne zajednice. (Č.V.)
DSC_0286 DSC_0272

.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije