Predizborni marketing: OPOVAČKI SOCIJALISTI U PREPUNOJ ARENI NA KONVENCIJI SPS – JS

11/04/2016

OPOVAČKI SOCIJALISTI U PREPUNOJ ARENI NA KONVENCIJI SPS – JS
Beograd / Opovo, 11. April 2016;
U prepunoj beogradskoj Areni u kojoj su prisustvovali i opovački socijalisti, pred oko 25 000 ljudi, koalicija Ivica Dačić – SPS – Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma, održala je predizbornu konvenciju. Pored rukovodstava SPS – a i Jedinstvene Srije, na čelu sa predsednicima, Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem Palmom, konvenciji su prisutvovali koalicioni partneri, predsednik Komunistuičke partije Srbije, Joška Broz i Zelenih Srbije, Ivan Karić, kao i predsednici bratskih partija, Socijalističke partije Republike Srpske, Petar Đokić i Socijalističke narodne partije Crne Gore, Srđan Milić.
DAČIĆ: ZA PRAVEDNU I JEDNAKU, ZAPOSLENU I SIGURNU SRBIJU
“Mi se zalažemo za pravednu i jednaku, zaposlenu i sigurnu Srbiju, Srbiju poštenu prema sebi i svojim građanima. Socijalisti su jedina levica u Srbiji i pobeda će biti na levoj strani. Danas je dan kada svima u Srbiji pokazujemo ko smo i kolika nam je snaga”, rekao je na početku svog obraćanja, predsednik SPS -a, Ivica Dačić, koji je napravio nekoliko selfija sa, kako je kazao, 25 000 ljudi.
“Ponosni smo na našu prošlost i uvek smo bili tu uz Srbiju i nijedan socijalista nikada nije izdao svoju zemlju. Srbija je danas stabilna zemlja, što je u velikoj meri zasluga koalicije SPS – Jedinstvena Srbija. Mi se zalažemo za ulazak u Evropsku uniju, ali smo opredeljeni i za saradnju sa tradicionalno prijateljskim državama poput Rusije i Kine. Koalicija SPS – Jedinstvena Srbija će se uvek zalagati za društvo jednakih šansi i socijalne pravde.Takođe, upozoravam naše susede, da to što je Srbija korektna ne shvataju kao slabost i niko neće ponižavati Srbiju niti se igrati sa našim interesima da se sačuva mir u regionu”, naglasio je Dačić, koji je pozdravio i unuka Slobodana Miloševića, Marka i njegovu majku Milicu, koji su prisustvovali konvenciji.
12938216_1229642013723480_6357194591345624343_n (1)

PALMA: BEZ NAS NE BI BILO STRANIH INVESTITORA
“Pozivam građane Srbije da kupuju srpske proizvode, kako bi izašli iz ekonomske krize i kako bi sačuvali radna mesta i otvorili nova. Da nije bilo koalicije SPS – Jedinstvena Srbija ne bi bilo ni jednog stranog investitora u Srbiji. Naša koalicija ima rezultate iza sebe i da nije 2008. godine bila formirana proevropska vlada, zahvaljujući SPS i Jedinstvenoj Srbiji, zemlja bi bila vraćena 10 godina unazad i ne bi bilo ni fabrika ni stranih investitora u Srbiji, kao što je italijanski FIAT. Dačić i ja hoćemo da svi gradovi u Srbiji budu kao Jagodina, a da bi investitori došli u vaš grad moraju mnogo da vam veruju. Mi smo narodna koalicija”, poručio je predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma.
“Lokalne samouprave moraju pomoći svojim poljorpivrednicima na način da im plaćaju kamate za kredite za kupovinu mehanizacije, a takođe i lokalne samouprave moraju obezbediti da svaki građanin ima pravo na zdravstvenu zaštitu bez obzira ima li overenu zdravstvenu knjižicu ili ne”, rekao je Markovć posebno pozdravivši sina Ivice Dačića, Luku, rekavši da će on biti najmlađi član Jedinstvene Srbije.
12994506_1229643017056713_2588119261717049944_n (1)

“Srbija nikada ne sme postati član NATO pakta i treba da ostane neutralna. Idemo u Evropsku uniju, ali treba da poručimo Evropskoj uniji, da je dosta nepravde”, poručio je Dragan Marković Palma.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije