In memoriam: ZORAN BELADA

03/04/2016

ZORAN BELADA
Opovo, 03. april 2016;
Nakon kratke i teške bolesti u 56. godini preminuo je naš kolega i prijatelj Zoran Belada. Zoranova sahrana održače se sutra (ponedeljak 4. april) u na Velikom groblju iza kapele u Opovu u 15:30 časova.

Zorana ćemo pamtiti po mnogo čemu. Kao mladić bio je omladinski aktivista, udarnik i redovan učesnik radnih akcija, kao humanitarac, poznat po tome što je preko stotinu puta dobrovoljno dao krv.

Jedan od osnivača Košarkaškog kluba „Polet“ gde je prvo bio igrač, a kasnije i dugogodišnji član uprave. Poznato je njegovo zalaganje za lokalni fudbalski klub ali i za sve sportske kolektive u Opovu.

Od prvog broja novinar i saradnik Opovačkih novina, a kasnije i Glasa Opova. Njegovi tekstovi i prilozi zasnivali su se na kritičkom pristupu i istini bez obzira o kome se radilo, zbog čega je uvek bio uvažavan i od kolega i od onih koje je kritikovao (s razlogom).
Belejdi

Ne želimo da ulazimo u patetiku sa poetičnim nekrolozima. Jednostavno i iskreno možemo reći da će nam nedostajati kao i svima koji su ga poznavali.

Neka ti je laka zemlja i večni spokoj prijatelju.

Redakcija „Glas Opova“

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

najnovije

najčitanije