Atletika – Prvenstvo Vojvodine u krosu: SPARTAK PRVAK VOJVODINE U MUŠKOJ KONKURENCIJI

03/04/2016

u SPORT

SPARTAK PRVAK VOJVODINE U MUŠKOJ KONKURENCIJI
Bečej, 02. april 2016;
Na Prvenstvu Vojvodine održanom u Bečeju atletičari Spartaka ostvarili su izuzetan rezultat osvojivši devet medalja (osam u pojedinačnim i jednu u ekipnoj konkurenciji). U muškoj konkurenciji Spartak je prvak Vojvodine i to, sedamnaesti put u svojoj istoriji.
02

U pojedinačnoj konkurenciji osvojene su tri zlatne, tri srebrne i dve bronzane medalje. U trci mlađih pionirki, pored titule državne prvakinje ove godine, Tamara Radin je postala i pokrajinska prvakinja u krosu na 1000m. Trka mlađih pionirki je bila najmasovnija sa 32 takmičarke.
03
Ivan Dobričanin je u trci mlađih juniora na 3000m osvojio zlatnu medalju, dok je treće zlato osvojio Nemanja Stojanović u trci seniora na 5000m. Nemanja je od samog starta bio među vodećom grupom, nametnuo svoj tempo, imao par promena u toku trke i tako “slomio” svoje protivnike.
04

Srebrne medalje osvojili su Boris Mojsa u trci mlađih pionira na 1500m, Boris Bratić u trci mlađih juniora na 3000m i Mihajlo Vanović u trci starijih juniora na 5000m. Bronzani su bili Nevena Stojanović u trci starijih pionirki na 1500m i Uroš Urošević u trci mlađih juniora na 3000m. Ostali atletičari ostvarili su plasmane od 4 do 10 mesta.
01

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

najnovije

najčitanije