KK Opovo 99: REZULTATI KADETA I MLAĐIH PIONIRKI

01/04/2016

u SPORT

REZULTATI KADETA I MLAĐIH PIONIRKI
Opovo,  01. april 2016;
Opovo 99 – Karađorđevo (Banatsko Karađorđevo) 89:73 (15:5; 24:29; 26:15; 24:24): U poslednjem 10. kolu drugog kruga Kvalitetne MK KSV lige, Opovčani su kao domaćini ubedljivo pobedili ekipu Karađorđeva. Od početka meča Opovčani su pokazali da su bolji tim i do kraja utakmice samo je bilo pitanje kolika će biti razlika na kraju utakmice. Sa ovom pobedom i skorom 3/7, Opovčani su zauzeli sasvim solidno četvrto mesto u grupi ispred Radničkog (Kovin) i Karađorđeva. U svakom slučaju, kadeti su prolaskom u drugi krug pokrajinskog prvenstva, ostvarili dobar rezultat. Ko će otići na finalni turnir (fajnalfor) i boriti se za kadetskog prvaka Vojvodine odlučiće meč između dva zrenjaninska kluba – Petrovgrada i Proletera.

U utakmici 17. kola Jedinstvene KSB lige za mlađe pionirke, košarkašice Opova Girl Basket izgubile su od ekipe Ras 2 rezultatom 24:33. U poslednjem kolu, Opovčanke gostuju prvoj ekipi Rasa. (Č.V.)

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

najnovije

najčitanije