Moto klub „Fire Wheels“ Sefkerin: U SEFKERINU ODRŽANA SKUPŠTINA MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE

06/03/2016

U SEFKERINU ODRŽANA SKUPŠTINA MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE
Sefkerin, 06. mart 2016;
Nećemo slagati ako kažemo da je Sefkerin sinoć bio moto prestonica Srbije. U Sefkerinu je održana Skupština Moto saveza Srbije na kojoj su od 38 članica prisustvovali predstavnici 31 moto kluba iz Srbije, Republike Srpske i Bugarske.
DSC_0339

Učesnike skupa je pozdravio predsednik opštine Miloš Markov, a domaćin skupa, sefkerinski Moto klub „Fire Wheels“, zahvalio se lokalnoj samoupravi na podršci i pomoći bez koje organizacija ovog skupa ne bi bila moguća.
DSC_0352

Skupština Moto saveza Srbije donela je u Sefkerinu neke od najvažnijih odluka za ovu godinu. Tako je odlučeno da otvaranje moto sezone počne 17. aprila u Beogradu, prihvaćen je kalendar održavanja moto žurki i skupova u 2016. godini, učešće na auto – moto sajmu u Beogradu, dogovorena je maršruta 13. turističkog moto relija kroz Srbiju, koji će krenuti sa Srebrnog jezera, a trajaće sedam dana u dužini od 1200 kilometara.
DSC_0370

Ove godine svim klubovima podeljene su velike zastave Moto asocijacije Srbije.

Na pitanje kako su zadovoljni organizacijom domaćina, s obzirom da se radi o malom klubu iz malog mesta, portparol i sekretar Moto asocijacije Srbije Rade marković je odgovorio da „nema reči“ ali i da je u pitanju veliki klub iz malog mesta.

– Članovi Fire Wheelsa imaju veliko srce, nema skupa ili akcije Moto asocijacije u Srbiji gde oni nisu učestvovali. Daju sebe 100% za motociklizam i zbog njih smo večeras ovde, rekao je za Glas Opova portparol Moto asocijacije Srbije Rade Marković.
DSC_0380

Nakon održavanja skupštine, u lokalu La Romansa u Sefkerinu, organizovana je velika moto žurka uz dobru „živu“ rok svirku i prisustvo brojnih bajkera i rokera iz okoline.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije