Nova provala u sefkerinskoj biblioteci: BIBLIOTEKA PONOVO META PROVALNIKA

24/02/2016

BIBLIOTEKA PONOVO META PROVALNIKA
Sefkerin, 24. februar 2016;
Prvi put u 2016. godini, a već po ko zna koji put, izvršena je provala u prostorijama odeljenja Opštinske narodne biblioteke Opovo u Sefkerinu.
DSC_0183
Provalnika (ili provalnike) nisu zaustavile ni rešetke na vratima Doma kulture u Sefkerinu, koje, što je zanimljivo, ne pokrivaju visinu do plafona, tako da se počinilac prebacio preko rešetki i stao između njih i vrata koja je potom provalio. Biblioteka se nalazi u prizemlju tako da je i prva na udaru. Ipak,  ovoga puta nije pričinjena velika materijalna šteta jer su nestale samo neke sitnice, tako da je razlog ove provale verovatno samo čista obest provalnika.
DSC_0184

Povodom ovog nemilog događaja, direktor Opštinske narodne biblioteke Pal Dečov, danas je imao sastanak sa predsednikom opštine Milošem Markovim sa kojim je vodio razgovor u cilju iznalaženja nekog alternativnog rešenja u obezbeđivanju sefkerinskog odeljenja biblioteke.

Do tada možemo samo da nagađamo da li sefkerinski provalnici baš toliko vole knjige ili je nešto drugo u pitanju. (Č.V.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

BENU Apoteka: Radno vreme za predstojeće praznike

Radno vreme za predstojeće praznike OPOVO, 29. april 2024 Apoteka BENU obaveštava svoje cenjene kupce o radnom vremenu koje će se primenjivati tokom predstojećih praznika. Sreda 1. maj: 8 – 15h Četvrtak 2. maj: 8 – 16h Petak 3. maj: 8 – 18h Subota 4. maj: 7 - 15h...

najnovije

najčitanije