Grujić nastupio u Restoranu Boba: MUZIKA I HUMANOST NA JEDNOM MESTU

28/01/2016

MUZIKA I HUMANOST NA JEDNOM MESTU
Opovo, 28. januar 2016;
U opovačkom restoranu Boba, mladi pevač Grand produkcije Nikola Grujić, održao je još jedan uspešan humanitarni koncert. U prijatnoj atmosferi, Grujić je izveo širok repertoar od sevdalinki, preko pop folka, pa sve do rok numera, čime je još jednom pokazao svoj raskošan pevački talenat.
38939

Ovaj mladi pevač iz Opova, osim muzičkog talenta, pokazuje izuzetnu  društvenu odgovornost baveći se humanitarnim radom. Zajedno sa svojim kolegama iz Grand produkcije, Grujić je učestvovao, ali i samostalno organizovao niz humanitarnih koncerata na kojima se prikupljaju sredstva za lečenje bolesne dece i sigurno je još uvek sveže sećanje na prošlogodišnji humanitarni koncert koji je organizovan u Hotelu „Stari Banat“.
38949

Ovog puta sredstva su namenjena za operaciju šestogodišnje Dragane Radanov iz Pančeva. Povodom te akcije, Nikola je već održao jedan koncert u kafeu Crne rode, sinoć je nastupio u restoranu Boba, a zajedno sa svojim kolegama iz Grand produkcije planira još jedan nastup u Pigalu. Na ovom koncertaima, Nikola zaradu usmerava za operaciju Dragane radanov, a u istu svrhu, tokom koncerta se prikupljaju dobrovoljni prilozi. Bravo za Nikolu, mladića na kojeg se zaista treba ugledati. (Č.V.)

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

UPOZORENJE ZA PODRUČJE SRBIJE I BEOGRADA NA OLUJNU KOŠAVU

UPOZORENJE ZA PODRUČJE SRBIJE I BEOGRADA NA OLUJNU KOŠAVU

BEOGRAD, 14. maj 2024 U Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju košava ce pojačavati sutra (15.05.), a najjači udari vetra se očekuju u četvrtak i petak 16. i 17. maja kada će na jugu Banata dostizati i oko 28 m/s (100 km/h), a na području Beograda oko 17 m/s odnosno oko...

najnovije

najčitanije