Regresiranje mesečnih pretplatnih karti: SUBVENCIONISANJE PREVOZA ZA UČENIKE I STUDENTE

24/01/2016

SUBVENCIONISANJE PREVOZA ZA UČENIKE I STUDENTE
Opovo, 24. januar 2016;
Kao i prethodnih godina lokalna samouprava nastavlja praksu subvencionisanja prevoza učenicima srednjih škola i studentima sa teritorije naše opštine. Finansijska sredstva za realizaciju obezbeđena su budžetom opštine Opovo.
Na relaciji Opovo – Sefkerin – Pančevo, Opštinsko veće je dalo saglasnost na cenovnik JKP Autotransport Pančevo (ATP) i uz regresiranje od 20% od ukupne cene, mesečne pretplatne karte za učenike iz Opova biće 5.884 dinara, a za učenike iz Sefkerina 4.197 dinara. Procenat od 20% regresiranja od strane lokalne samouprave iznosi 1.672 dinara za Opovo i 1.276 dinara za Sefkerin.
25347

Na relaciji Beograd – Opovo – Baranda – Sakule – Sefkerin, prevoznika SP „Lasta“ Beograd, lokalna samouprava će mesečne pretplatne karte učenika srednjih škola i studenata regresitrati sa 600 dinara.

Relacija Opovo – Baranda – Sakule – Kovačica lokalna samouprava regresira sa 50% od cene mesečne karte, dok će relaciju Sakule – Baranda – Opovo regresirati sa 75% od cene mesečne karte.

Razlika u visini procenta regresiranja uslovljen je ukupnom cenom i brojem dece koje koriste neku od relacija i naravno, projektovanim budžetskim sredstvima.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Dan pobede: Polaganje venaca u Opovu i Barandi

Dan pobede: Polaganje venaca u Opovu i Barandi

Polaganje venaca u Opovu i Barandi https://youtu.be/2gbpX--_oV0 OPOVO, 9. maj 2024 – Povodom Dana pobede nad fašizmom u Opovu i Barandi su održane manifestacije polaganja venaca. Uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave, javnih ustanova i građanstva, u Opovu su na...

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

OPOVO, 8. maj 2024 – Predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić zakazao je 37 sednicu lokalnog parlamenta u petak, 10. maja. Na dnevnom redu je tačaka. Razmatranje predloga i donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Opovo za 2024. godinu...

najnovije

najčitanije