KFK Dragon Sefkerin: PRIPREME ZA EVROPSKI KUP

23/01/2016

u SPORT

PRIPREME ZA EVROPSKI KUP
Sefkerin, 22. Januar 2016;
Dostavom takmičarskog kalendara Kik boks Saveza Srbije za 2016. godinu, klub borilačkog sporta “Dragon” Sefkerin počinje pripreme za prvo veliko takmičenje “Serbia Open 2016” (evropski kup K1 i kik lajt kontakt) koji se održava 19. i 20. marta u Beogradu.
20160120_200951
Trener i kapiten tima “Dragon” Nikola Stankov učestvuje na ovom seniorskom evropskom kupu, pripreme su u toku i trajaće sve do samog takmičenja. Još tri takmičara odrediće Stankov nakon završetka priprema.
– Imamo dosta vremena za jake pripreme, treninzi su svakog dana, najviše praktikujemo sparing, fokusere, šado i rad na teškim profi džakovima za boks, izjavio je za Glas Opova kapiten Dragona Nikola Stankov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije