Košarka – Jedinstvena KSB liga mlađe pionirke / 9. kolo: OPOVČANKE PARIRALE RASU SAMO U PRVOJ ČETVRTINI

18/01/2016

u SPORT

OPOVČANKE PARIRALE RASU SAMO U PRVOJ ČETVRTINI
Opovo, 18. januar 2016:
Opovo99 – Ras 18:44; Ubedljiv poraz protiv fizički najdominantnije ekipe u ligi. Mlađe pionirke Opova uspele su da pariraju protivniku samo u prvoj četvrtini (9:9), da bi u nastavku meča gošće skokom i odbranom potpuno dominirale što se na kraju odrazilo i na rezultat.

Nakon 9 odigranih kola Opovčanke imaju skor od tri pobede i pet poraza i zauzimaju poziciju u sredini tabele. U klubu smatraju da je to sasvim solidan rezultat a kao jedini „kiks“ navode izgubljeni meč sa ekipom Ras2.

Trener Marko Habanek ističe činjenicu da je dobar deo njegovih košarkašica u mlađem godištu i da očekuje da uz naporan rad i ispravljanja postojećih grešaka, ova ekipa u „nosećem“ godištu bude mnogo uspešnija.

– Posle ovako teškog poraza ne mogu da budem zadovoljan ali nemam ni previše zamerki na račun svojih košarkašica jer su se maksimalno trudile, izjavio je nakon utakmice trener Habanek.

Klub se zahvalio navijačima na podršci tokom utakmice i pozvao ih da navijanjem pomognu opovačkim košarkašicama i narednog vikenda kada u goste dolazi ekipa Mladosti.

OPOVO99: Šojić, Vukojević, Lazić, Bilecki, Radovanov, Kukić, Miljković, Lalović, Žunić, Gasenberger, Marković.

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije