JP Mladost Opovo: DODELA PRIZNANJA ZA DESET GODINA RADA

31/12/2015

DODELA PRIZNANJA ZA DESET GODINA RADA
Opovo, 31. decembar 2015;
Prigodnim koktelom u Hotelu „Stari Banat“, uz prisustvo svih zaposlenih, dodeljena su priznanja i nagrade za radnike koji su ove godine obeležili deset godina rada u Javnom preduzeću „Mladost“ Opovo. Ovog puta desetogodišnjicu rada u firmi obeležili su radnici Sava Parčanin, Đura Trenčevski i Andrija Kirhner, a nagrade je uručio vd direktor Dragan Živković.
DSC_0079

Živković je radnicima JP „Mladost“ i svim građanima Opštine Opovo poželeo srećne novogodišnje i božićne praznike uz želju da nam svima bude bolje u 2016. godini.

– Građane i naše korisnike zamolio bih za još malo strpljenja kako bi smo rešili nagomilane tehničke i organizacione probleme i u narednom periodu profunkcionisali na pravi način i na zadovoljstvo svih, izjavio je za Glas Opova vd direktor Dragan Živković.
DSC_0076 DSC_0075 DSC_0073

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Dan pobede: Polaganje venaca u Opovu i Barandi

Dan pobede: Polaganje venaca u Opovu i Barandi

Polaganje venaca u Opovu i Barandi https://youtu.be/2gbpX--_oV0 OPOVO, 9. maj 2024 – Povodom Dana pobede nad fašizmom u Opovu i Barandi su održane manifestacije polaganja venaca. Uz prisustvo predstavnika lokalne samouprave, javnih ustanova i građanstva, u Opovu su na...

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

U petak 37. sednica Skupštine opštine Opovo

OPOVO, 8. maj 2024 – Predsednik Skupštine opštine Opovo Nenad Josić zakazao je 37 sednicu lokalnog parlamenta u petak, 10. maja. Na dnevnom redu je tačaka. Razmatranje predloga i donošenje Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Opovo za 2024. godinu...

najnovije

najčitanije