AK Spartak Opovo: GODIŠNJA SKUPŠTINA I JUBILEJ OPOVAČKIH ATLETIČARA

10/12/2015

u SPORT

GODIŠNJA SKUPŠTINA I JUBILEJ OPOVAČKIH ATLETIČARA
Opovo, 09. decembar 2015;
PIC_0520Večeras je održana redovna godišnja Skupština Atletskog kluba „Spartak“ iz Opova. Pored atletičara, roditelja mladih atletičara, članova i prijatelja kluba, na sednici je prisustvovao i predsednik opštine Miloš Markov.

Izveštaj o radu i plan rada za narednu godinu predstavio je predsednik kluba Milorad Kovačević, dok je Nemanja Stojanović izneo finansijski i takmičarski izveštaj.
PIC_0498

Tokom 2015. godine, Spartak je učestvovao na 28 takmičenja i osvojio 60 medalja, od čega 26 zlatnih, 16 srebrnih i 18 bronzanih. Na prvenstvima Srbije osvojene su dve medalje, na prvenstvima Vojvodine 12, a na RTS krosevima sedam odličja. Po šesnaesti put Spartak je postao ekipni prvak Vojvodine u krosu u muškoj konkurenciji.
PIC_0499

Inače, Spartak ove godine slavi i mali jubilej – 35 godina od osnivanja kluba i ovom prilikom se u vidu plaketa zahvalio Opštini Opovo, OŠ „Dositej Obradović“ i redakciji Glas Opova za podršku i uspešnu saradnju u 2015. godini.
Video prilog pogledajte OVDE

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije