Nastavlja se projekat rekonstrukcije vodovodne mreže: POTPISAN UGOVOR ZA ULICE ŽARKA ZRENJANINA I TAMIŠKU

30/11/2015

POTPISAN UGOVOR ZA ULICE ŽARKA ZRENJANINA I TAMIŠKU
Opovo, 30. novembar 2015;
U petak, 27 novembra, u Novom Sadu je potpisan ugovor između predstavnika Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo i Opštine Opovo, kojim se regulišu odnosi i finansiranje nove faze u rekonstrukciji vodovodne mreže u naselju Opovo. Ugovor su potpisali pokrajinski sekretar resornog sekretarijata Branislav Bogaroški i pomoćnik predsednika opštine Opovo mr Milorad Soldatović.
001 Bogaroski - Soldatovic
– Dobra saradnja sa Pokrajinskim sekretarijatom za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo rezultirala je još jednim uspešno završenim konkursom za našu lokalnu samoupravu, tako da nas nakon opovačkih ulica Stanka Tomića, Ive Lole Ribara, JNA i Beogradske, očekuje realizacija rekonstrukcije vodovodne mreže u ulicama Žarka Zrenjanina i Tamiške, izjavio je povodom potpisivanja ugovora pomoćnik predsednika opštine Milorad Soldatović.

Ukupna vrednost ovog projekta iznosi 10.332.189 dinara, od čega Pokrajinski sekretarijat projekat sufinansira sa 8.265.689 dinara, a lokalna samouprava učestvuje sa 2.066.500 dinara.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije