Unija žena SNS Opovo: PREVENCIJA I ZAŠTITA OD NASILJA NAD ŽENAMA I NASILJA U PORODICI

24/11/2015

PREVENCIJA I ZAŠTITA OD NASILJA NAD ŽENAMA I NASILJA U PORODICI
Opovo, 24. novembar 2015;
Velika sala opovačkoh hotela večeras je bila ispunjena do poslednjeg mesta, a razlog tome je bilo održavanje tribine na temu „Prevencija i zaštita od nasilja nad ženama i nasilja u porodici“ u organizaciji Unije žena i Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo.
DSC_0086

– Nasilje u porodici i nasilje nad ženama smatra se najčešćim vidom nasilja u našem društvu i jasno je da je neophodna edukacija i podizanje svesti javnosti i građana o ovom problemu, izjavila je povodom organizovanja tribine predsednica Unije žena Srpske napredne stranke Opovo Ankica Simin – Damjanov.
DSC_0064

Tribinu je otvorio predsednik Opštinskog odbora SNS dr Zoran Tasić, a na predavanju su prisustvovali predsednik opštine Miloš Markov, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj, predsednik Skupštine opštine Opovo Dragan Ugrinov, kao i opštinski većnici i odbornici iz redova Srpske napredne stranke.
DSC_0060

Od strane iskusnih stručnjaka održano je pet tematskih predavanja. Svako iz svog ugla, odnosno oblasti, o ovoj temi su govorili psiholog Branislav Matijević, lekar dr Miroslav Tepsić, diplomirani pravnik Dragan Morar, diplomirani ekonomista Branislav Vračević i psiholog i supervizor Centra za socijalni rad Opovo Valentina Stoja – Ugrinov.

Organizatori se zahvaljuju građanima naše opštine na interesovanju i poseti, kao i gostima iz Gradskih odbora SNS Pančevo i Beograd i Opštinskog odbora SNS Palilula.
DSC_0072 DSC_0068

.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije