Uređenje groblja u Barandi: PROŠIRENJE, NIVELACIJA I OGRAĐIVANJE GROBLJA

13/11/2015

PROŠIRENJE, NIVELACIJA I OGRAĐIVANJE GROBLJA
Baranda, 13. novembar 2015;
U aranžmanu JP „Mladost“ Opovo, sektora za održavanje groblja, započeti su radovi na proširenju dela parcele i nivelacije zemljišta groblja u Barandi i tim povodom radove su obišli predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujičin i odbornica Ljiljana Vukašinović
38014

Cilj ovih radova je da se omogući prilaz groblju sa krajnjeg, levog, ulaza u groblje i olakša mogućnost sahranjivanja na delovima parcele koji je na tom pojasu. Sa viškom zemlje uradiće se nivelacija dela parcela gde postoje udubljenja i ugibljenja, a pored proširenja i nivelacije izvršiće se ograđivanje groblja tamo gde nedostaje ograda.
38019

Za narednu fazu u planu je da se uradi elektrifikacija, kako bi se groblje osvetlilo u noćnim satima. Projekat sprovodi Javno preduzeće „Mladost“ koje je tim povodom angažovalo firmu „Sunce“ iz Barande za neposredno izvođenje grubih građevinskih radova, a predstavnici JP „Mladost“ posebno su se zahvalili vlasniku firme „Sunce“ Vladi Arnoldu, koji je preuzeo na sebe da sopstvenim sredstvima finansira pletenu ogradu, plamirano ukopavanje bandera, odnosno kandelabra za rasvetu i saniranja dela postojeće kapele na groblju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije